Skip to content Skip to footer

Massage och friskvårdsaktiviteter nära Mora

Massage Skattungbyn är beläget i den natursköna byn Skattungbyn, nära Mora. Här kan besökare njuta av skräddarsydda massagebehandlingar som lindrar trötta muskler och bidrar till totalt välbefinnande. Samtidigt som massagen ges brinner bastun och sprider både ett behagligt sken och värme. Massagerummet har även uppvärmda handdukar, golvvärme och vacker utsikt över den närliggande ängen. En perfekt plats för återhämtning och kontemplation. Efter massagen ingår hemmapressad äpplemust och ett exklusivt bastubad i den vedeldade bastun.

Massage

Massören har gedigen erfarenhet och utbildning vilket gör att han anpassar behandlingen efter kundernas unika behov. Exempelvis kan han fokusera extra på kroppsdelar med spänningar eller smärta och även inkludera skön och njutningsfull massage på de delar som ”bara är lite stela” vilket skapar en känsla av välbefinnande.

Massören Anders har en lång utbildning på Axelsons Gymnastiska Institut, och starkt personligt intresse för hälsa och välbefinnande. Han har masserat under flera Vasalopp efter målgång i Mora och även åkt själv under ett flertal gånger. 

Resa från Mora till Massage 

Från Mora är det enkelt att ta sig till Massage Skattungbyn både med bil och kollektivtrafik. Anders erbjuder även massagebehandlingar på andra platser i området, som Korpenlokalen, centralt i Orsa och under Vasaloppsveckan i Mora.

Aktiviteter i Mora där du förtjänar en massage efteråt

Skidåkning inför/under Vasaloppet: Efter en dag i skidspåret blir musklerna lätt ömma och trötta. En massage kan hjälpa till att minska muskelvärk, förbättra blodcirkulationen och främja återhämtningen. Har du åkt hela loppet till Mora är massage ett ypperligt tillfälle att minska stelhet och smärta under de följande dagarna

Löpning eller vandring runt Siljan: Området runt Siljan, inklusive Mora, erbjuder fantastiska löp- och vandringsleder. Efter en lång dag av löpning eller vandring, kan massage hjälpa till att lindra trötta ben, minska risken för kramp och främja muskelåterhämtning.

Cykling längs Vasaloppsleden: Vasaloppsleden är välkänd för sitt historiska lopp, men den används också för cykling. Efter en lång cykeltur kan en massage hjälpa till att slappna av stela muskler, förbättra rörligheten och förebygga överansträngning.

Paddling vid Siljan: Paddling på Siljan eller i Orsasjön erbjuder både fysisk utmaning och avkoppling i vacker natur. Efter paddling kan massage vara effektivt för att minska spänningar i överkroppen, särskilt i axlar och rygg.

Golf vid Mora Golfklubb: En runda golf kan vara mer fysiskt krävande än man tror, särskilt för ryggen och armarna. Efter en golfrunda kan en massage hjälpa till att minska spänningar och öka flexibiliteten, vilket kan vara fördelaktigt för golfspelarens prestation och välbefinnande. Om du gillar golf och vill få variation kan vi varmt rekommendera Furudals Bruks Golfklubb. Massage Skattungbyn ligger smidigt på vägen tillbaka från Mora

Passa på

Boka en behandling för att uppleva de fördelar som Massage Skattungbyn erbjuder. 

Leave a comment

Massage och friskvårdsaktiviteter nära Mora - Massage Skattungbyn