Skip to content Skip to footer

Mitt första blogginlägg

Hej!

Det här är mitt första blogginlägg någonsin och i den här bloggen kommer jag framöver att dela med mig av erfarenheter, tankar och känslor kopplat till fysiskt och psykiskt välmående och hälsa. Jag vill understryka att jag kommer att dela mina ord och min sanning.

EXPO ORSA 2022

Den 30/4-1/5 är äntligen EXPO-mässan tillbaka efter en paus, här finns en fantastisk möjlighet att träffa lokala företagare som ställer ut och visar sina produkter och tjänster.

Jag kommer att ha monter tillsammans med Skattunge Handel och Friskolan. Det ska bli roligt att träffa många av mina kunder och hoppas på nya förstås. Om du besöker mässan får du gärna komma fram och prata med mig, speciellt nu när jag har bra mässerbjudanden!

VAD JAG BRINNER FÖR

Min stora passion är att stötta, inspirera människor att må bra och lyckas med att följa sin väg och sina mål i livet. Det fina med detta är att även jag blir lycklig av att se när han/hon utvecklas och mår bättre.

Massage bidrar till välmående

Vi får inte inte glömma att massage är ett utmärkt sätt för kroppen och psyket att må bra. Det finns många fördelar som jag kommer att berätta mer om framöver men en jag gillar lite extra är signalsubstansen/lyckohormonet oxytocin som genom ordentlig beröring frisätts i stora mängder och den skapar en känsla av välmående, lugn och harmoni.

Jag har genom åren haft tusentals kunder och har masserat i snart 30 år! 🌟 Känslan av att få nöjda kunder är obeskrivlig. Framförallt när de berättar om värk som försvinner, välbehag som uppstår och minskad stress. Efter en behandling känner jag oftast en obeskrivlig känsla av lycka och eufori över att ha bidragit med något som hjälpt kunden.

Hoppas vi ses på mässan!

/Anders 

4 Comments

 • Jonatan
  Posted April 30, 2022 at 7:17 am

  Härligt läsning!

  • Anders
   Posted May 13, 2022 at 12:19 pm

   Tack!

 • Hampus
  Posted May 4, 2022 at 7:00 pm

  Suveränt 👍

  • Anders
   Posted May 19, 2022 at 6:43 pm

   Tack!

Leave a comment