Skip to content Skip to footer

Tankar för dagen

Tittar på trollsländan som flyger runt mig vid en liten myr ute i Orsas vildmark. Den är nyfiken och vill säga något till mig. Livet stannar upp en stund och jag betraktar denna vackra skapelse med öppet sinne. Den säger: Lev nu.

I denna vackra natur känner jag mig mycket närvarande bland stora granar och tallar. Bäckar som porlar och rinner ut i små vattenfall och försvinner ner under marken och kluckar. Döda träd som fallit, där mossan tagit över tillsammans med svampar, lavar och insekter. Massage naturJust där i en skogsglänta lyser solen på stammen där Linnean sticker upp. Det känns magiskt vackert.

Det händer något i mig när jag vandrar i denna fina skog, blir berörd av dofterna och tystnaden. Jag känner ett lugn och harmoni i detta paradis med en så otrolig mångfald av liv. 

I dag har jag gått runt i mitt hemma på gården och smakat på alla godsaker som finns: Hallon, krusbär, jordgubbar, svarta vinbär, röda vinbär, blåbärstry, körsbär, äpplen, plommon och krikon.  Vilket paradis och lycka! Jag verkligen älskar bär och frukter även om en del är beska och syrliga. Mums!

Skattungelimpa och hälsaVarje kväll går jag en vandring i min trädgård och beskådar alla olika träd, buskar, blommor och grönsaker.
 Det känns som vi har en relation och en vacker kärlek till varandra. Slår mig att allt är så vackert och livgivande att det skapar ett helande inom mig. Det är en underbar tid.

Nu ligger jag här på min kökssoffa och skriver detta medan två Skattungelimpor är i ugnen och sprider ljuvlig doft. Dom får stå över natten och mogna till morgondagens frukost.

Ha det fint.  /Anders

2 Comments

 • Hampus
  Posted August 16, 2022 at 7:44 pm

  Då blir det ljuvliga drömmar ikväll

  • Anders
   Posted August 16, 2022 at 8:48 pm

   Y e s ! Drömde vid ett tillfälle att jag föll i ett vattenhål som kluckade och susade genom en tunnel en lång stund innan jag kom till en öppning. Där upptäckte jag paradiset med allt det vackra och fina. Djur och människor levde tillsammans i kärlek. ❤️

Leave a comment

Tankar för dagen - Massage Skattungbyn
ThemeREX © 2024. All Rights Reserved.