Skip to content Skip to footer

VärmAnders

Det är kallt i köket när jag går upp denna morgon, termometern ute visar -25 grader. Tänder en värmande brasa som sprakar så ljuvligt. Lägger mig sedan på min BEMER som får fart på blodcirkulationen. Tar på mig varma kläder och går ut till hönsen, som får friskt vatten och kokt potatis.

Ljuslykta, värme massage

Fortsätter till Sigge, som jag är kattvakt till denna morgon. Han stryker sig lekfullt mot mina ben. Det är fortfarande kallt så jag börjar springa tillbaka hem för att få upp lite värme. Tar in lite ved och händerna känns riktigt kalla. 

Tar mig ner till behandlingsrummet och eldar i bastun, för att förbereda inför massagebehandlingar. Idag med kunder från både Mora och Orsa som bokat massage. Medans värmen stiger passar jag på att ta en kort meditation inne i bastun och känner hur hela jag blir varm. 

Möter upp den lyckliga kunden och hälsar varmt välkommen. För att få en djupare effekt på behandlingen startar vi med BEMER’n som mjukar upp musklerna. Väl på massagebänken läggs varma handdukar på kunden som sedan får njuta av sin helkroppsmassage.

Leave a comment

VärmAnders - Massage Skattungbyn